medifarmcudrag

Sfaturi, recenzii, un blog pentru toata familia

Despre

Cine suntem noi?

Suntem o farmacie cu o experiență de peste 20 de ani. E o afacere de familie, mai bine spus, o farmacie a farmacistului.

Cine sunt eu, cea care scriu? Aproape cea mai mica din familie. Zic aproape, pentru că la rândul meu am doi copii…sub 4 ani.

Și pentru că încerc să creez o platformă virtuală a farmaciei, pe care vreau sa o promovez, m-am gândit să intru în categoria „bloggerilor”, pentru că simt ca aș putea aduce un plus…un plus familiei, un plus afacerii, un plus prietenilor, un plus altor mame, un plus unor pacienți, la urma urmei un plus e un plus indiferent pentru cine e.

Pe scurt m-am gândit să fac recenzii. De-a lungul timpului, ca om, ca femeie, dar mai ales ca mama, am folosit și folosesc în continuare destul de multe produse (suntem niste consumatori la urma urmei, nu?). Unele le-am încercat din proprie inițiativă, altele la recomandarea unor prieteni, cunoștințe, mame, străini, de aceea aș vrea sa le recomand mai departe, poate cineva se va bucura, sau cuiva îi vor folosi, așa cum mi-au folosit și mie.

Mai mult aș vrea să scriu câteva articole despre stilul de viață sănătos, pentru toate categoriile: pentru copii, pentru mame, pentru mame care alăptează, pentru hipertensivi, pentru diabetici, pentru vârstinici, etc.

O singură precizare vreau sa fac: nu voi scrie nimic despre medicamente, contrar impresiei generale ca farmaciștii ar vrea să vă „vândă chimicale”, ma abțin de la a recomanda orice fel de medicament (cand spun medicament mă refer la acelea care se eliberează pe bază de prescripție medicală). Nu mi se pare etic să vorbim pe internet despre tratamente, sau ca pacientii sa urmeze un tratament dat de diverse persoane pe tot felul de site-uri, formuri sau rețele de socializare. Un tratament nu se face dupa auz sau după recomandarea vecinului, se face după o anamneza amanunțită, după un consult fizic. Voi vorbi însă despre adjuvante în terapie și alternative terapeutice.

Dacă totuși aveți o întrebare legată de un medicament vă răspund cu drag.

Daca doriti sa ne vizitați farmacia online, aceasta este: http://www.medifarmonline.ro/

Incă lucrăm cu drag și spor la site, de aceea ne cerem scuze, dacă unele lucruri par neterminate.

 

Cu drag,

Farm. Ruxandra Ștefănescu

3 gânduri despre „Despre

  1. Bravo, Ruxy!!! Asteptam cu drag primele recensii si primele sfaturi pt mamici !!

    Apreciază

  2. Foarte frumos si util ceea ce faci, multumim mult pt tot si ma bucur ca te cunosc ! intotdeauna voi citi cu drag ce scrii. succes ! p,s scuze pt greseala de deasupra.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s